Супер Бианка се подготвяла за посещение при козметичен хирург, защото искала да се направи максимално привлекателна за Татовото унуче Тодор Славков, по който напълно си изгубила разума.

Водещата на „Х Милионер си търси съпруга” била посъветвана от свои приятелки да легне под ножа, за да си коригира носа, който принципно бил доста широк и месест.

Чаровната Бианка Илич отначало не приела с голямо настървение това предложение, но след като изминало малко време сама започнала да се самонавива.

Въпреки че първо отхвърлила съвета на другарките си, впоследствие решила да предприеме драстичната мярка с надеждата, че Тодор Славков най – после ще я хареса, пише skandalno.net

Слуховете за необичайната привързаност на актрисата към внука на Тодор Живков не са от днес или вчера, припомнят запознати.

Само преди две седмици в пространството се пусна мълвата, че тя била готова дори да си пререже вените, ако милионерът – ерген не се усети да я залюби. Освен че го харесвала като мъж, тя направила и доста точна преценка, че ако стане негова законна съпруга ще сложи ръка и върху част от неговото богатство.

Дали на шега или на сериозно, но Тодор Славков също налял масло в огъня. С усмивка на лице той заявил на Супер Бианка, че в действителност по нищо не отстъпва на останалите 25 мераклийки, които желаят да бъдат негови булки.