Бившата репортерка от "Шоуто на Иван и Андрей" Супер Бианка замина да си търси щастието отвъд Атлантика.

Ексцентричната актриса смени имиджа си и от блондинка стана брюнетка, раздели се окончателно с годеника си Георги и замина за САЩ, пишат от електронното издание bliasak.bg.

В момента Бианка се е установила в Ню Йорк и по-конкретно в Манхатън. Там тя смята да реализира множество свои проекти съвместно с популярния галерист Стефан Стоянов.

След като напусна шоуто на Иван и Адрей, Бианка известно време се подвизаваше на театрална сцена. И въпреки успехите, които жънеше, не успя напълно да забрави за трудната си раздяла с гаджето си Жоро. Но вместо да се опитва да остане в светлините на прожекторите у нас, Супер Бианка си смени цвета на коса и замина за Америка. В страната на неограничените възможности актрисата подготвя уникален пърформанс по сюжетите на Оскал Уайлд. Самата тя смята да влезе в образа на Саломе.

Общият проект на Бианка с галериста Стефан Стоянов е много подобен на тези, които актрисата представяше по време на участията си в родните клубове. Дали спектаклите й ще се радват на същия успех и в Щатите, какъвто жънеха у нас, тепърва ни предстои да видим.