Бившата телевизионерка Супер Бианка призна, че е преживяла операция за отстраняване на двете гърди заради рака, който бори повече от година, чу Hotnews.bg. В първото си телевизионно интервю за последните 7 години тя обясни, че е преживяла една химиотерапия, после интервенцията на бюста, а сега отново преживява химиотерапия, която обаче е поддържаща.

Биляна Илич, както е истинското й име, специално благодари на лекарите в Съединените щати, които се грижат всеотдайно за нея. „Вярата в Бог, семейството ми и приятелите ми помогнаха в битката с рака”, сподели тя. Бианка само уточни, че има съпруг в Америка, но отказа да отговори на въпроси за него. Новината за рака й дошла неочаквано и тя дори обяснила на лекарката, че има само 10 минути за биопсията, стана ясно още от интервюто й.

Телевизионерката се показа почти без коса но обясни, че в България се чувства доста притеснена от погледите на хората, които я следят заради необичайния й външен вид. Наскоро пък масажистка в хотел във Велинград отказала да я пипне, след като разбрала, че е болна от рак