Розовата фурия от "Шоуто на Иван и Адрей" Супер Бианка доскоро пазела в тайна назначаването си в предаването, тъй като било повече от пикантно.

Неудържимата блондинка била добре известна на всички приятели на "опосумите", а и на тях самите като Биба Тортата, тъй като година преди да се появи на екран, работела като "подарък", пише blitz.bg.

Тя изскачала от всевъзможни торти, на всевъзможни ергенски партита и частни купони по Евино облекло.

Слуховете редят, че почти не е имало празненство, след което блондинката да не е забавлявала поне двама от гостите до края на купона.

Точно след едно такова петъчно разпускане в компанията най-вече на водещия Андрей възпитаничката на НАТФИЗ получила и трудовия договор за Нова телевизия.

Най-прясната новина около най-шарената птица в родния ефир е, че ще се превърне в суперпринцеса като от филм на "Дисниленд" заради сватбата си.

Двамата с гаджето й Георги ще се венчаят от двойник на Елвис Пресли. Досущ като в американските комедии, защото бракосъчетанието е планирано да се случи в града на греха - Лас Вегас. Точна дата за щастливото събитие още няма, но ще бъде през лятото.

Бъдещият съпруг на палавата русокоска е дългогодишен приятел на “опосумите”. Запознали се на морето в Лозенец. Малко след това нейна приятелка й гледала на кафе и упорито твърдяла, че точно това е мъжът на живота й. Бианка обаче не повярвала. Докато в края на март тази година Гошо не я поканил на ресторант. В интимна обстановка той й поднесъл годежен пръстен с розов камък, точно в стила на шантавата актриса.

Никак не е за учудване, че точно Иван и Андрей ще бъдат кумове на младото семейство. "Още не е ясно обаче кой от двамата ще е кумата, аз предпочитам да е Иван, защото е по-емоционален", сподели Бианка.

Освен свидетелите и младоженците най-важното в бъдещата сватба е цветът, който естествено трябва да е розов. От роклята до каляската, с която ще отидат до църквата, та дори и самата църква...

25-годишната Боряна Илич Цветкова, както е истинското й име, е Илич не защото е сръбкиня, а защото така се казва баща й заради вкуса на баба й към руските революции.

Завършила е НАТФИЗ – кукли, в класа на проф. Боньо Лунгов. Освен че участва в „Станция Нова“ и вечерното шоу на Иван и Андрей, играе в ловешкия театър в постановката „Обърни се с гняв назад“ от Джон Озбърн.

Не се страхува да отиде в ролята на репортерката Супер Бианка в горещи точки като блокадата на границата от гръцките фермери, но ужасно се уплашила от кравата, която трябвало да издои в един друг репортаж – за киселото мляко.

Стила си на обличане определя като „модерна принцеса с обувки бързоходки“. Стил, който доста подхожда на сините й очи и русите й коси. Русокоса е отпреди НАТФИЗ, а в него влязла, защото искала окончателно да се отърве от математиката, която ужасно я мъчела в училище. И защото нещо в нея винаги е знаело, че иска да е актриса.

Намеква, че зад голямата й като света усмивка стои едно доста неспокойно и склонно към черни съмнения момиче: „Сутрин ставам и си мисля дали съм достатъчно талантлива.“

Сама признава, че като тийнейджърка страдала от сексфобия. Докато се образовала в гимназиалния курс, днешната фурия нямала никакви сексуални контакти, тъй като се страхувала да не забременее. Страховете й се подсилвали от факта, че Бианка е вярваща и е против абортите, затова можело да й се наложи да гледа дете на крехката възраст 17 години.

С годините блондинката открила презервативите и фобията й определено се е уталожила. Подгонили я обаче други суеверия. Всякакви бабини заклинания и практики за привикване на късмета и прогонване на злите сили са неразделна част от всекидневието й. Не крие, че нито се срамува, нито се притеснява, когато изпитва нужда, дори на улицата да извади очите на дявола с пръсти. Наред с това редовно прилага и други потвърдени ритуали за щастие – чукането на дърво, свирукането, когато е под мост или в тунел. На особена почит в личния й арсенал от практики против нещастие се радват шахтите. Когато види квадратна шахта, бърза да я настъпи, за да й върви. От кръглите обаче бяга като рогатия от тамян.

Разказва, че най-страшното й преживяване било, когато веднъж се прибирала в апартамента си в „Младост“. Докато отключвала входа, вътре влязъл непознат мъж. Тръгнала към асансьора, но нещо я накарало да се обърне. Точно в този момент мъжът замахвал към нея, бил обаче пиян и не я уцелил. Бианка се разкрещяла, баща й я чул и изскочил от къщи по чорапи да я спасява.

Оттогава мечтата й е България да стане страна, в която да можеш да се прибираш спокойно вечер. Без да те е страх, че ще те нападнат хора или кучета.

Най-смешното й преживяване било в гримьорната на „Станция Нова“. С гръб към нея седи мъж, когото също гримират за участие. Тя очаква, че това е човекът, който предната събота е спечелил лаптоп примерно за 2,84 лв. Пита го: "Вие сте за лаптопа, нали?" Той не й отговаря. Пак го пита: "Вие нали сте за наградата? Носите ли парички?" Мъжът отново нищо. Бианка се оплакала на редакторите: „Видяхте ли го тоя, никакво внимание не ми обърна. Ама че човек! Спечелил един лаптоп и вече се надул.“ А това бил министърът на финансите.

Преди няколко месеца Супер Бианка стана "Мис Супер дупе 2011" в тазгодишното издание на еротичния конкурс. Въпреки че официално притежателка на най-красивите задни части в България се оказа 20-годишната софиянка Деана Борисова, голямата атракция за публиката бе именно нестандартната Бианка.

Малко преди това обаче розовата фурия си навлече гнева на легендата на българския футбол Христо Стоичков покрай репортажите й в "Шоуто на Иван и Андрей" за благотворителния мач между отбора на Бойко Борисов и ръководството на Нова телевизия.

Супер Бианка се оказа допусната до първите мъже в медията и в държавата, за да направи нетрадиционно отразяване на събитието, с типичните за нея стойки и лиготии. Този факт никак не се хареса на избухливия Ицо и имайки предвид отношението му към журналистите, както изобщо към хората, той я замери с торбичка с лед.

Веднага след случката, Камата се обърнал към блондинката и й казал: „Да се разхладиш". Именно тези му действия явно ядосаха „Опосумите“, които не пропуснаха да се изгаврят с бившия всенароден кумир.

След предаването обаче Стоичков яростно се обърнал по адрес на Супер Бианка: „Аз на тая майка й ши и.а“.

Друго доста неприятно преживяване бе задържането й от полицията в Перник, заради опит да зададе въпроси на президента Георги Първанов по време на празника на града.

От Националната служба за охрана поискали съдействието на полицията, след като напористата репортерка поискала интервю с държавния глава, но й било отказано, тъй като времето за медийни въпроси било приключило. Очевидно гардовете на НСО не са успели да се справят с 50-килограмовата дама и се е наложила намесата на силите на реда и сигурността. В полицейското управление се оказало, че Супер Бианка е без документи за самоличност, поради което й бил съставен акт - както си му е редът. От Нова тв обясниха, че момичето нямало как да ходи с личната си карта, тъй като е в артистичен костюм, с който прави репортажите си. И с това случаят бе приключен.