23-годишният супермодел от Флорида Шарлот Маккини е обявена за най-сексапилната жена на света, сочи класация на мъжкото издание Men's Health.

На второто място се нареди нейната колежка и ангел на Victoria's Secret Кандис Суанпоул. „Бронзът“ е за звездата от „Аватар“ американската актриса Зоуи Салдана, която радва окото не само на своята законна половинка, но и представителите на силния пол като цяло.

*Шарлот Маккини

*Кандис Суанпоул

*Зоуи Салдана

В първата петица попадат още една манекенка и една актриса. Това са съответно Ерин Хедъртън, която дефилира за Victoria's Secret и се прочу като една от многобройните руси приятелки на Лео ди Каприо, и звездата от „Мачете“ Джесика Алба. 

Певицата Шакира в тази мъжка класация е поставена под номер 29, а бившата на Орландо Блум Миранда Кер е на едно място пред нея. По-напред се нареждат Мила Кунис – 23 и Риана – 22.

Жените, които намират място в класацията на Men's Health, попадат там не заради природната си красота, а защото предизвикват у мъжката половина на човечеството сексуално желание, пише БГНЕС.