Датският супермодел Хелена Кристенсен се снима без дрехи за испанското издание на сп. Harper's Bazaar, въпреки че е на 51 години. Разголената хубавица краси дори корицата на списанието. Снимките все пак са дискретни, защото на тях манекенката е в езеро или в съвсем прозрачна рокля.

На някои от тях тя държи пеперуда или бяла лилия. Автор на снимките е популярният американски фотограф Оуен Гулд. Хелена Кристенсен публикува снимките на страницата си в Инстаграм и написа "Наистина се вълнувам да бъда на корицата на испанското издание на сп. "Harper's Bazaar".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Испания е страна, към която изпитвам толкова много любов - към хората, културата, историята, храната, архитектурата, великолепната красота на страната... Там има толкова магия и страст. Прекарах повечето от празниците в детството си в Нерха - живописно градче, разположено на южното крайбрежие, което пази много мои красиви спомени. Благодаря на списанието, че позволи на мен и моя "карантинен" екип да заснемем тази фотосесия в любимия ми елемент - водата“.