Парагвайският модел Лариса Рикелме не дава покой в добрия смисъл на думата на футболните и всякакви други фенове.

Провъзгласената за "Богиня на Мондиал 2010" брюнетка за кратко време набра популярност сред мъжката аудитория, след като фотообективите на световните агенции я заснеха в момент, когато подкрепя "гуараните" сред тълпата пред голям екран в центъра на Асунсион. В това нямаше да има нищо интересно, ако красавицата с повече от апетитни форми не съхраняваше мобилния си телефон в своята пазва.



Тези снимки, както и вувузелите и октоподът Паул, се превърнаха в символи на отминалото световно първенство. А още преди футболният шампион на планетата да е приключил към Лариса заваляха куп предложения за откровени фотосесии.

Тя вече блесна в няколко мъжки списания, но предстоящата й изява в "Плейбой" без съмнение ще се превърне в истински хит. Причината е, че снимките й за септемврийския брой на изданието ще бъдат във формат 3D. По този начин нейните фенове ще имат възможност да се насладят на сексапила й в още по-голямо качество на изображението.



Редакторът на списанието заяви, че кадрите още не са готови. Първата серия от тях обаче ще се появи на пазара още в края на този месец под надслов "Жената, която обичаме".

източник: