И съпругата на актьора Фахрадин Фахрадинов лъсна в горещ порно клип!

На краткото филмче Владимира прави фелацио в кола на мъж, който произнася само едно изречение: „Те май са тука тия боклуци!“.

До шокиращия порно клип са се добрали от в. „Шоу“.

Седмичникът разкрива пикантни подробности за съвместния живот на Фери и Владимира, а и за преди това, пише hotarena.net.

Припомняме, че от дълго време насам в медиите се тиражира клюката, че преди години актьорът си е изкарвал прехраната в порно сайтове за платена мъжка любов. На 17-минутно клипче, което се разпространява в Интернет, се вижда младеж с дълга коса на къдрици, който мастурбира и говори цинизми. Не е ясно дали това е самият Фери, или негов двойник.

„Фахрадин е от бедно семейство. Нищо чудно да се е снимал за пари“, коментират някои негови състуденти.

*Владимира

С жена си Владимира актьорът се запознава в „Пирогов“. Тя бързо го оплита в мрежите си и не след дълго двамата вече са семейство. Интересното е, че тя вече има дете от друг мъж. Блондинката от „Люлин“ е истинска "бръмчалка", която известно време е пребивавала в Украйна. Нямаме информация с какво се е занимавала там.

*Владимира и Фахрадин

Човекът, добрал се до порно клипа с участието на Владимира, пред „Шоу“ казва: „Случайно ми изпадна тоя клип. Купих си от заложна къща нещо. Вътре в картата памет беше тоя клип и аз я разпознах, че е тя. Сетих се, че съм я гледал по телевизията. Иначе не я познавам. Аз дори си мислех да му се обадя на това момче, актьора, но не му намерих телефона. Ей така, от мъжка солидарност“.

Потърсен за коментар, Фери твърди, че не знае за какво става въпрос.

„Не знам и не ме интересува! Какво ли не пишат и не пускат... Всичко е възможно, нямам идея“.

Припомняме, че по последна информация двамата са разделени. Дали клипчето не е в основата на семейния раздор?

*Фахрадин и Владимира на сватбата си