Бившата свекърва на Владимира, съпругата на Фахрадин Фахрадинов, поиска право на отговор на думите, които тя и актьорът отправиха в предаването „На кафе” преди време, че не искат да имат нищо общо с предното й семейство.

Емилия Иванова - майката на бащата на детето й, който излежава 10-годишна присъда във връзка с убийство, на което по думите й, е бил само свидетел, се оплака, че от март месец Владимира не й дава да вижда внучето си, пише bliasak.bg. Жената я призова да й разреши да поднови контактите си с малкия Марк Антоний. Тя не скри, че е склонна да предприеме правни мерки, в случай, че Владимира продължи да не й дава внучето.

Емилия разказа пред водещата Гала цялата история около връзката между бившата си снаха и сина си Георги, неговото влизане в затвора и раждането на детето им. Тя сподели, че Владимира имала желана, но пък тежка бременност, а момченцето се родило преждевременно. Бебето прекарало дълго време в кувьоз с доста усложнения и дори претърпяло операция за премахване на единия бъбрек. Свекървата била неотлъчно до снаха си както по време на раждането, така и след това, когато Владимира се е прибрала у дома с детето.

*Владимира и Фахрадин

Г-жа Иванова и майка й (прабабата на бебето) се грижели и за двамата. Таткото Георги влязъл в затвора преди раждането и не след дълго Владимира си намерила нов мъж в лицето на Фахрадин, което самият Георги приел като логична развръзка. За негово и на роднините му съжаление обаче оттогава Владимира прекратила контактите на детето с него и роднините му, криейки го от тях и категорично отказвайки им да го виждат.

Майката на Георги доведе адвокат в студиото на „На кафе”. И тъй като Владимира и Фахрадин имат намерение да заминат за Щатите с детето, адвокатът заяви, че те нямат никакво законно право да го направят без съгласието на бащата. Освен това той заяви, че Георги е несправедливо вкаран в затвора, тъй като на предни инстанции е получил оправдателни присъди. През 2003-та той е бил в комуна за наркозависими, където било извършено жестоко убийство. На предни инстанции било доказано, че е бил само свидетел, но Върховният съд го обвинил в съучастничество и го осъдил на 10 години затвор.