Съпругата на Георги Иванов-Гонзо - Мариета разказа за периода, в който двамата са живели разделени. И тя, и култовия футболист, казват, че бракът им се крепи на големи компромиси, заради отсъствията му. Винаги ми е показвал загрижеността си и обичта, макар и без романтика, казва Мариета пред камерите на "Търси се..." по бТВ. "Семейството е пристан за мен, там са хората, които ме обичат, и на които аз връщам тази обич", казва на свой ред Гонзо. Предаването с него ще бъде излъчено този уикенд. Казва също, че изградил доверие и живее в синхрон със съпругата си.



Сестра му Зорница споделя, че губят баща си в катастрофа, а брат й е на 14 години. От тогава той става глава на семейството. След две тежки години за него и семейството му, едва 16- годишен влиза в професионалния футбол и не след дълго се превръща в жива легенда във футбола. Баща ми беше пример за мен във всичките години, през цялото време се опитвам да приличам на него, казва Гонзо.

Гонзо се обясни в любов на жена си

Признава, че за него е болка, че не е в големия футбол, и се опитва да си намери работа извън България. Не съм много очарован от отношенията в българския футбол, допълва Гонзо.

За сина си, който също се занимава с футбол, е категоричен, че не би използвал връзките си, за да го лансира напред. Ако той има качествата, ще успее и без моята помощ, допълва бащата на 20-годишния Александър Иванов.

Топузаков в развод заради изневяра

Футболистът Елин Топузаков смята, че приятелят му не е на правилната позиция в професията. Описва го като истински, прям, целеустремен, много сериозен и като личност, която хората не познават. Приятелят му Ивайло Петров го предизвика да покаже танцовите си умения в студиото.