Съпругата на фолк певеца Константин Надя е бясна. Половинката на певеца подозира, че бившето му гадже Райна иска да си го върне обратно и я заплашва с бой.

Съмненията на половинката на Коцето се появили, след като няколко пъти Константин бе сниман по нощни заведения с колежката си. Двамата уж просто пеели заедно, но съпругата на певеца е убедена, че при първата удобна възможност дългокраката чалгаджийка ще си легне с мъжа й.

Надя била сигурна, че Райна още е влюбена в Коцето и се заканила да я сложи на мястото й. Непрекъснато я бомбардирала с есемеси и се заричала да я размаже, ако не го остави на мира.

Ревността и съмненията избухнали с нова сила преди ден, когато научила, че Райна и Константин заминават заедно за Лондон и ще изкарат там цяла седмица. Певецът бил категоричен, че посещението е работно и е по-добре Надя да не лети със самолет, за да не се изморява.

Надя обаче била убедена, че Райна е инициаторката на пътуването, за да е по-далеч Коцето от жена си. Затова младата блондинка пратила съобщение на съперницата си.

„Ще те размажа! Готви се за шамари, ако те видя. Знам, че нарочно си нагласила нещата, за да останеш насаме с него”, беснеела правистката.

Любителите на сензации вече се обзалагат коя от двете съпернички ще е победителка в предстоящия двубой. „А схватка наистина ще има, ако се срещнат” обясняват запознати с драмата, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.

*Константин, Райна и Надя