Съпругата на комика Любо Нейков - Гинка, която работи като проектантка, го заплашила с развод, след като жълт седмичник публикува негови снимки с кръшна бургазлийка, която поканил в хотелската си стая в крайморския град.

Актьорската съпруга отдавна е бясна на благоверния си заради клюките, че е в любовни отношения с репотерката Генка Шикерова, пише blitz.bg.

Тогава на Любо разводът му се размина, но този път жена му била категорична, че прави последен компромис.

Двамата имат дългогодишен брак, след като се запознали на крайпътна чешма до Драгоман. Там Гинка отишла да налее вода на родителите си, а Любо бил още войник, но веднага заговорил непознатата софиянка.

Семейството им дълго бе давано за пример в артгилдията, докато Нейков не забогатя покрай продуцентството и не стана подходящ обект за всевъзможни златотърсачки.

Припомняме:

Актьорът беше щракнат в компанията на засукана чернокоса красавица по време на турнето на „Комиците“ в Бургас, пише kliuki.bg. Любо си бъбреше сладко с видимо по-младата от него госпожица, чиято персона не е публично известна. Още по-съмнителен е фактът, че по време на цялото лятно турне комикът предпочита да пътува сам. Мадамата дори била видяна да излиза от стаята на Нейков, видимо развълнувана и с широка усмивка.