Съпругата на Борис Солтарийски предизвика сензация в мрежата. Знойната Аделина Солтарийска си пусна снимки по бански и предизвика фурор.

Красавицата, която по принцип е известна с прекрасния си външен вид и уникално тяло, смело се разголи за нова фотосесия, по случай откриването на сезона. Хубавицата обаче едва ли е очаквала чак толкова голям интерес към себе си, пише „България днес”. Аделина, която принципно работи в шоуто на Слави, успоредно с това се изявява и като модел.

Тя вече има няколко фотосесии по бански, но последната й предизвика истински фурор. Колегите на Солтарийски пък не спират да му завиждат за красивата съпруга и му повтарят да я държи изкъсо, за да не я загуби.

Самата Аделина обаче никак не е ревнива към мъжа си и го насърчава да записва провокативни дуети с други красавици. Последният му проект с фолк певицата Алисия стана хит, а не липсваха и подмятания, че Аделина този път има повод да ревнува, тъй като изпълнителката е много красива.

„Тя си знае, че Борето друга, такава като нея не може да намери”, разкриват нейни приятелки, допълвайки, че Аделина грам не се притеснява от дуета на звездите.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук