Преселението на тв спецове към ТV7 продължава с пълна сила.

След Мая Костадинова, Валя Войкова и Лили Боянова, още един известен кадър на bTV пристана на Николай Бареков.

"Последният човек, който започна при нас от bTV, е мъжът на Ани Цолова", разкри Бареков в интервю за новия брой на в. "ШОУ" и добави: "Засега повече хора от bTV няма да взимаме, защото там няма никой, който да представлява интерес за нас.", пише blitz.bg.

Съпругът на Ани Цолова Васил Мичев е оператор в bTV още от създаването й. Там двамата се залюбиха, ожениха и се сдобиха с мъжка рожба - Калоян. Как емоционалната водеща е приела решението на съпруга си да изневери на bTV, не се знае, но едва ли й е било леко.

Други източници пък разкриват, че и актьорът Любо Нейков отива в ТV7 като продуцент. Заедно с Евтим Милошев те пускат нов сериал на име “Дървото на живота”. Действието се развива в царска България и е по романа на Владимир Зарев “Битието”. В тв поредицата участват Владо Карамазов, Христо Шопов, Велислав Павлов и много други звезди.

Въпреки че действието в книгата на Зарев се развива във Видин, снимките на сериала започнаха през месец ноември във Варна. Вече са заснети първите 6 епизода. “Дървото на живота” тръгва в ефир от март т.г.