Новите съседи на актрисата Дженифър Анистън вече успяха да я намразят. Звездата и гаджето й Джъстин Теру живеят в жилището си в престижния квартал "Холивуд Хилс" само от няколко седмици, но те били напълно достатъчни комшиите им да си пожелаят двамата никога да не се бяха нанасяли при тях.

Джен изпаднала в немилост пред съседите си, заради тълпите папараци, които непрекъснато висят пред входната й врата и я следват на всяка крачка.

"Дженифър може и да е свикнала на подобно внимание, но не ни харесва обективите да се насочват към нас всеки път, когато си покажем носовете навън. Папараците блокираха околните улици с присъствието си и дори предизвикаха няколко малки инцидента", оплакали се комшии на актрисата, пише bliasak.bg.

*Джъстин и Дженифър

"Писна ни да не можем да се доберем до къщите си, а децата ни да се провират откъде ли не, за да се приберат у дома от училище! Не може да се живее по този начин", категорични са хората.

*Къщата на Джен и Джъстин в  "Холивуд Хилс"

Те вече са се оплакали в полицията и властите са засилили присъствието си в района, но засега действията им не давали резултат.

*Къщата на Джен и Джъстин в  "Холивуд Хилс"

Вижте фотогалерия: