Моника Валериева е сред жените, които са пристрастени към пластичните операции. Племейтката има навсякъде по себе си силикон. Последно си инжектира специален гел в задните части в клиника в Турция. Тази интервенция обаче се оказа доста несполучлива за Валериева и вместо ефект, при нея се получи дефект. В момента задникът й не прилича на нищо, а инжектираният гел се лашка неестествено.

"Не знам при кой доктор е ходила, но направо я е съсипал и се е подиграл с нея. Отстрани й стърчи като рог, а като се движи задните й бузи се местят като балони пълни с вода", съскат нейни колежки, цитирани от Блиц.

Скандалната плейметка, която преди година се забърка в сексскандал с Филип Плейн, пусна видео в Инстанграм как добре се справя с карането на джет. Вместо да гледаме способностите й на завиден шофьор, всички погледи бяха насочени към неестественото дупе на Валериева. 'Тя явно си мисли, че е секси, но е много грозно, дори мъжете не го намират за привлекателно", пишат в социалните мрежи възмутени дами.