След съботното издание на "Маскираният певец" жестоки критики претърпя една от маските, а именно тази на Перлата. Зрители и панелисти, според които това е Лора Караджова влязоха в пререкание.

Според Алекс Раева и колегите й от панела, Лора Караджова е страхотна певица, наследила таланта на баща си Данчо Караджов. Феновете на шоуто обаче изказаха възмущението си от изпълнителката на "Повече от всичко". "Ако Перлата е Лора Караджова, пеенето й е толкова обработено, че на практика това не е нейният глас. Лора не може да пее изобщо", отсъдиха във Фейсбук. "Силите й стигат само до рап и нищо повече", пишат оше възмутени. "Лора не може да пее има глас като на виеща с вълци и то в 2 октави и нея я бута баща и като оня порцелан дето го бута нахалната му майка", хейтят още зрители.

Някои изразиха съмнение в обработката на гласовете и записите, които вървят по време на шоуто. "Явно доста им обработват гласовете, защото Лора на живо не може да пее грам, ама грам... някаква страшна трагедия е... ако не е плейбекът на участията ѝ", отсичат още в коментарите. Някои даже се разровиха в интернет, за да открият лайв изпълнение на щерката на вокалиста на "Сигнал", но без успех.

Припомняме ви, че в събота вечер, Перлата се съревноваваше с Малинката, която всъщност отпадна и стана ясно, че е гласовитата Лейди Би. Зрителите направиха паралел между двете изпълнителки, като недоумяваха как "кичът" е победил "гласът".