Уважаеми, Овни!

Депресиите са чести спътници в живота на Овните. Обикновено причина за това се явява неизпълнено навреме желание или рязка критика. Не понасяте да бъдете упреквани.

Ако наистина искате да излезете от сянката на депресията, то съветът към вас е: работете с ръцете си! Ако мъжете има какво да свършат чрез силата си, то жените могат да наблегнат на домашната работа. Замесете тесто, шийте гоблен, разместете сами мебелите в някоя стая. Всичко това ще ви е от полза, ако го вършите с цялата си енергичност, на която сте способни.

Започнете да правите на близките си масаж. Вие сте единствените от знаците, на които носи повече полза правенето на масаж, отколкото на вас да правят.

И разбира се на всички представители на огнената стихия им е необходим "пожарогасител" в къщи. Вземете си аквариум или домашен фонтан. Гледайте течаща вода, ако няма друго, то може да пуснете крана на чешмата. Тогава ще ви бъде по-леко да контролирате емоциите си.

И ако поне малко се обичате, седнете до воден източник, нищо не правете, нищо не планирайте, махнете всички мисли от главата си и се заслушайте в течащата вода. Разходете се сред природата сами или с любим човек. Играйте бадминтон, изкъпете се и се отпуснете.

Четете Ницше, Волтер, Толстой, слушайте Вагнер, които също са Овни и тяхната философия и душевност, ще са най-близко до вас.

Типичен Овен - Рет Бътлър от "Отнесени от вихъра"