Актьорът Том Уилкинсън призова сексапилната си колежка Скарлет Йохансон да спре да прави реклами и да се концентрира върху правенето на филми.

Актрисата, която последно може да бъде видяна във филма "Купихме си зоопарк" е лицето на шампанско Моет, колекция грим на Dolce&Gabbana и на няколко марки дрехи,сред които испанската Mango.

Уилкинсън смята, че Скарлет пропилява огромния си талант в безсмилени проекти и не фокусира достатъчно вниманието си върху правенето на филми.

Пред сайта Showbiz Том споделя: "Има дни, в които искам да кажа на младите актьори: "Не го прави това, това е единственото нещо, което не трябва да правиш!". Ето например, на Скарлет Йохансон искам да кажа "Достатъчно вече с рекламите!". Тя е толкова добра актриса. Предполагам прави много пари като рекламно лице на разни неща, но все пак. Искам да кажа, че е изключително талантлива. Гледах я вчера във филма с Денис Куейд "В добра компания". Не е толкова хубав филм, но тя е добра. Това е, с което трябва да се занимава, всичко останало е маловажно."

Том Уилкинсън е актьор, носител на многобройни награди както на сцената така и на големия екран. През 2007г. печели номинация за Оскар за участието си в „Майкъл Клейтън”, както и номинации за Златен Глобус и награда BAFTA.

Партнира си с Том Круз във „Операция Валкирия”, с Джулия Робъртс в драмата „Двуличие”. Участва във филмите „Мечтата за Касандра” на Уди Алън, „Батман в началото”, „Блясъкът на чистия ум”, „Последна целувка”,„Разум и чувства” на Анг Лий и много други.