Сузанита повдигна завесата около престоя си в клиника за наркомани, в която влезе в началото на пандемията от коронавирус. Тя сподели, че е била настанена в столична клиника в полите на Витоша, която осигурява пълен комфорт на своите пациенти по различни програми. Тази, която дъщерята на Орхан Мурад е ползвала, е за цял месец и струва пет хиляди лева. Клиниката гарантира пълна анонимност и индивидуален подход на клиентиje и обещава пълна интоксикация, изследвания (пълна кръвна картина + ехограф).

Освен това консултации с психиатър и психотерапевт, посещение на индивидуални и групови занятия, посещение на термален и минерален басейн, разходки и екскурзии и не на последно място-наблюдение 24/7, за да не може зависимият да се върне към дрогата.

Hotnews.bg при помня, че 17-годишната Сузанита се лекуваше месец в клиниката и днес твърди, че оттогава е чиста. Баща й пък призна, че изхарчил всичките си пари по време на изолацията, но очевидно не само спирането на участията е причина за изпразването на сметките на семейството. Петте бона за лечението със сигурност са допринесли за финансовия крах, от който Мурад се ожали, но пък здравето на дъщеря му е най-важното.

снимка:инстаграм сузанита