Сузанита, която сътвори поредица от скандали около нецензурното видео към песента си "Луцифер и Буда“, е имала мерак да участва в шоуто „Гласът на България“.

Невръстната ученичка, която предизвика бурни реакции с разкрепостеното си поведение е разбрала, че според регламента може да се яви на предварителните кастинги, ако е навършила 14 години. Сузанита явно е преценила, че това е начин да преобърне скандалния си имидж и да пожъне одобрение, след като бе обществено поругана. Според нейни близки тя си е подала документите за шоуто, което се връща на екран в началото на следващата година.

Това, което нахаканата госпожица не е преценила, е, че „Гласът на България“ не търси участници със скандална слава, а талантливи хора с музикални качества. По всеобщо мнение от "Луцифер и Буда“ музикалните качества на Сузанита не стават много ясни. Отрицателният отговор от шоуто леко обезкуражил нахаканата Сузи, издават от обкръжението й. От екипа на шоуто са категорични, че държат на определени стандарти, дори в поведението на участниците, пише „ШОУ“.