Не, че по-рано не правеше същото, но Сузанита намери интересен начин да се похвали, че вече е на 18 години. Щерката на Орхан Мурад се хвърли гола в снега, за да покаже задника си на феновете.

Празникът певицата отбеляза в някой от зимните ни курорти, но как точно е протекла забавата, все още е рано да разберем. Затова пък Сузи написа благодарствено слово към почитателите си. "Благодаря ви много за страхотните пожелания!! Пожелавам ви да бъдете живи и здрави, много усмихнати и много щастливи. За съжаление обстановката не позволява големи щури партита, иначе знаете, че цяла България щеше да чете утре сутрин какво се е случило. Ще оставим щурото парти за догодина", закани се тя.

Сузанита обичаше да се разголва и преди да навърши пълнолетието си, но пък чест й прави, че е предпочела да се въздържи от купон за този така важен момент за всеки тийнейджър. "Със сигурност ще се постарая да го отпразнуваме всички заедно (правилото : колкото по-късно - толкова по-мръсно ще важи) Обичам ви, пазете се! И какво да кажа повече... вече наистина няма какво да ме спре! 2021 ще бъде страхотна година за всички нас!! Вярвам в това. Хайде наздраве!", допълни в публикацията си палавата фурия.