Дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, призна, че си е сложила общо 750 кубика силикон в пазвата. Изпълнителката си е направила подарък за 18-годишния рожден ден, който беше в началото на месеца, и смята да разходи гордо новите си гърди на своя бал, който е тази година. Засега обаче поради противоепидемичната обстановка все още не е ясно как ще бъдат проведени абитуриентските сбирки.

В своя личен профил в Тик-ток Сузанита си пусна кадър от болничното легло, явно преди или след пластичната операция за уголемяване на бюста. В клиниката в Истанбул Сузи е била придружена от своята майка Шенай Мурад, чиято ръка се вижда на споделения в социалната мрежа кадър. „Моите нови 375 кубика във всяка гърда са вече тук", пише дъщерята на Орхан Мурад, на която се виждат част от новите силиконови импланти.

Сузанита още миналата година легна под ножа, а родителите й я подкрепиха. „Нормално е, че я защитава, защото му е дъщеря, но може ли още преди да е пълнолетна, да изглежда обезобразена и като развалина?! Изпусната работа...", цъкат с език в социалните мрежи.
Това не са първите корекции на Сузанита. Устните на изпълнителката на „Луцифер и Буда" вече са огромни и пълни с хиалурон, а тя не спира да обяснява и да се хвали колко много се харесва така. Говори се, че тийнейджърката си е слагала и филъри в скулите, пише „Телеграф“.