Дъщерята на Орхан Мурад - певицата Сузанита скъса нервите на продуцентите на "ВИП Брадър" дни преди старта му. HotNews научи, че тийнейджърката се отказала да прекрачи прага на Къщата в Нови хан и то в последния момент. Тя трябваше да участва в риалити формата заедно с баща си и майка си Шенай, но поради разногласия с екипа, изявата й се провали. Тази вечер шоуто започва в 20.00 часа и екипа на продукцията прави и невъзможното, за да убеди фамилията на блондинката да не възпрепятства участието си.

Сузанита влиза във "ВИП Брадър" с майка си и баща си

Сузанита и родителите й са заснели визитките си по повод влизането във "ВИП Брадър" още преди месец. До последно обаче тримата се разправяли с хората на Нико Тупарев за условията при влизането им. Те искали самостоятелна стая или по-скоро апартамент, което обаче нямало как да им бъде подсигурено в този сезон. Също така имало и големи пазарлъци за хонорара им, което допълнително наежило страстите в работния процес.

До последно продуцентите се разправяли със Сузанита и капризите - основно на баща й Орхан Мурад. Фолкаджията искал да издейства максимално предимства за фамилията си и постоянно изисквал нови и нови екстри.