Орхан Мурад отново е ерген!Певецът се е развел официално със съпругата си, научи "България днес". Музикантът й Шенай бяха женени 19 години, но с брака им е напълно свършено. Плод на любовта им е младата певица Сузанита. За момента няма яснота защо Шенай и Мурад се разделят, и то толкова скоростно. Дори техни близки бяха изненадани от внезапния разрив в отношенията им, но нямат представа какво е довело до него.


"Разведохме се на 23 март - призна пред вестника Шенай. - Беше по бързата процедура. По взаимно съгласие. Ние сме възрастни хора", обясни вече бившата жена на Орхан Мурад. Самият музикант не пожела да коментира нищо. Въпреки че са разделени, Охран и Шенай продължават да делят общ покрив. Те живеят в семейното жилище в Пловдив, поне на този етап. "21-и век сме. Били сме 19 години заедно. Няма драма, че живеем заедно, въпреки че сме разведени. Разбира се, говорим си понякога. Нямамe проблем с това. Разделихме се цивилизовано. Оставаме приятели. Засега живея при него. Но е възможно в даден етап да не делим общ апартамент", споделя Шенай.

Според нея дъщеря им Сузанита приема тежко раздялата между родителите си. Самата певица също не пожела да коментира темата за раздора в отношенията на майка си и татко си. Нормално е като всяко дете да страда. Тежко й е - родителите й вече не са заедно. Но такъв е животът. Разводи се случват и в семействата на известните, не само в нормалните. Сузи знае за развода. Чула е и двете гледни точки. Не е малка, но й е трудно", разкри още Шенай.

Бившата съпруга на Орхан Мурад днес празнува рожден ден. Тя очаква много подаръци от близки и от децата си. Първородната й щерка - Александра, която е от предна връзка, съвсем скоро ще я направи баба. "Най-големият подарък ще е раждането на бебето. Това ще са хубави емоции. Не искам да кажа кога е терминът, за да не урочасам бебето, още преди да се е родило. Раждането е най-хубавото нещо. Нека вече само такива неща да ми се случват", казва още майката на Сузанита. В момента Шенай работи като брокер. Тя е част от голяма компания, която продава имоти из цяла България.


Oрхaн Мурaд и Шeнaй cключвaт грaждaнcки брaк прeз ceптeмври 2002 г. Прeди тoвa и двaмaтa имaт гoрчив oпит c бившитe cи пoлoвинки.
Шeни e изocтaвeнa от предишния си парньор малко след като на бял свят се появява дъщеря й Александра. Oрхaн има неуспех с Антоанета, с която живее дълги години на семейни начела. Мадамата успява да открадне на певеца почти половин милион лева. Музикантът дълги години води дела срещу бившата си партньорка, ала без успех.