От известно време насам се обсъжда името на Сузанита, като един от участниците във "ВИП Брадър". Да, това ще бъде факт, но тийнейджърката няма да прекрачи прага на Къщата самичка, а в компанията на родителите си, научи HotNews от сигурни източници. Освен младата изпълнителка, с нея ще е ретро чалгаджията Орхан Мурад и неговата съпруга Шенай Мурад.

Причината цялото семейство да стане част от шоуто тази есен е това, че Сузи е само на 15 години и няма как да се появи в риалитито без един от родителите си. От своя страна пък Орхан Мурад, който е сляп, му е нужна помощ, за което ще го придружи неговата половинка.

Скандално интервю с Орхан Мурад

Продуцентите залагат много на семейната тройка, тъй като образа на Сузанита в родния шоубизнес е доста скандален, имайки предвид, че не е пълнолетна. Зрителите на Нова телевизия ще станат свидетели на това какво възпитание получава напористата млада звезда.

Тези дни певицата публикува топлес снимки в социалната мрежа. Според някои кадрите са направени по повод визитката й за "ВИП Брадър". На кадрите 15-годишната блондинка позира гола от кръста нагоре, като е скрила зърната си с руси екстеншъни. С пиперливите фотоси невръстната тийн любимка взриви Инстаграм. Възмутени призиви за намеса на прокуратурата и Държавната агенция за закрила на детето заваляха като коментари под скандалния фотос.

Ето ТОПЛЕС снимките на Сузи!