Дъщерята на фолклегендата Орхан Мурад – Сузанита, ще прекрачи прага на къщата на „Вип Брадър“ тази есен.

Това стана ясно от Фейсбук страницата на предаването, което ще свие любовното си гнездо в ефира на Нова тв от 11 септември. 14-годишната изпълнителка трябваше да започне гимназиалното си обучение от следващия месец, което предизвика вълна от недоволство сред феновете на риалитито.

„Вместо да ходи на училище, ще кисне във „Вип Брадър“, гласят коментарите на зевзеците в социалните мрежи. Други пък вече се обзалагат, че заедно със Сузанита интриги в Къщата ще заплита и нейният баща.

Припомняме, че Мурад застана плътно зад гърба на невръстната си щерка, след като тя разголи бедро и показа среден пръст във видеото, изстреляло я в редиците на най-обсъжданите хора в родния шоубизнес. Изпълнителят на шлагера „Хиляди слънца“ подкрепи Сузанита и по време на скандала за плагиатство около „Луцифер и Буда“.

Автор на мелодията, използвана в парчето, е професор Биджан Казем Мисаг, а творбата му Allahumma Ya Subuhun е на религиозна тематика и е посветена на хората, изповядващи бахайската вяра.

За три седмици личното си пространство за втори пореден път ще продаде и фолкпевицата Емануела. Победителката от предния сезон - Миглена Ангелова, пък ще влезе в ролята на трети водещ на „Вип Брадър“, редом до Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. Сред останалите потвърдени участници са носителката на „Златна игла 2017“ Миглена Каканашева-Мегз, плеймейтката Мартина Юрукова и моделът с умопомрачителен бюст Майра Хилс.

За участие в предаването са оферирани още залязлата звезда от фолк небосвода Сашка Васева, Мара Отварачката, Борис Дали, Джена, Мариана Попова и Веселин Плачков, Маргарита Хранова и бившият тв водещ Росен Петров. Очаква се прага на къщата да прекрачи и цял арсенал от плеймейтки.