Палавата Сузанита отново е със Сашо Лудия, както е известен бившият й приятел. Младежът е с 8 години по-голям от тийн фурията, а събирането им наистина е изненадващо. Припомняме ви, че щерката на Орхан Мурад сама проплака, че баткото й посягал и извън интимно естество. "Дали ми липсва? Кое да ми липсва? Това, че ме ограничаваше? Това, че съм плакала всеки ден заради него? Това, че триеше чатове и ме лъжеше, след като знаех истината ли? Това, че ме обиждаше и ми посягаше на публични места?", заяви преди време Сузи.

А сега какво се случва? Изпълнителката обърна палачинката и сега двамата са на почивка в Египет в компанията на семейството на Сузанита. Именно тя се издаде, че се е събрала с гаджето си, като пусна снимка от ваната в хотелската стая. Двамата са легнали голи в банята и се чипкат. На фотоса ясно се вижда татуираното тяло на Сашо. В Египет двойката се разхожда из пустинята с АТВ. А следобед се припичат край басейна.

Двамата се събират отново преди няколко месеца, след като изживяха истинска любовна драма и се разделиха уж завинаги след почти 2 годишна връзка.