Първата агенция лансираща Инстаграм модели стъпи у нас. Нейн създател е предприемчивият Гаел Бонел Санчез, който към момента прокарва идеята си и в цяла източна Европа. За разлика от повечето агенции в световен мащаб, този проект дава шанс на лицата си да станат част от безплатна академия за инфлуенсъри. Тази събота пък ще се отпразнува първия рожден ден на GBS Models с бляскаво парти в Бояна.

На събитието ще бъде представена и стартиралата неотдавна Insta TV, както и лайафстайл списание, чийто първи брой скоро ще бъде на пазара.

В продължение на години Гаел Бонел Санчес работи за най-голямата европейска компания за телевизионни продукции – Ендемол. Там той придобива ценен опит, който му дава стимул да отвори собствена продуцентска къща – BSP Pictures, с която заснема няколко филма, които печелят награди на международни конкурси. Безспорният му бизнес талант и предприемачески нюх не спират до тук и в следващите години г-н Бонел Санчес стартира и успешно развива няколко други компании като Editor[s] – лайфстайл списание и Black G Vodka – луксозна алкохолна напитка. Най-новото начинание на Гаел Бонел Санчес е GBS Models – агенция за модели със седалища в София и в Киев. Основната цел на този проект е създаването на модна агенция от ново поколение, която да предоставя уникални иновативни услуги.

Всички желаещи момичета и момчета могат да кандидатстват за следващите ИнстаМодели на официалната страница на агенцията, съобщават от "Профайл".