Въздействащо преживяване и незабравими емоции ще предизвика у родните фенове единственият по рода си 3D концерт с класическа музика VIVALDIANNO.

Това обещава авторът на проекта Майкъл Дворжак – световноизвестен композитор, виртуозен кийбордист и продуцент на суперуспешното шоу. На 19 март публиката в Арена Армеец ще се потопи в Бароковата атмосфера с триизмерния образ на гениалния Антонио Вивалди под звуците на виртуозен оркестър.

За уникалния спектакъл Дворжак споделя: “Истинско предизвикателство е да пресъздадеш по нов и различен начин живота на автора на “Годишните времена“, но музикалното пътешествие VIVALDIANNO оправда всичките ни очаквания.”

Чешкият композитор добавя още, че феновете в България ще се насладят на вълшебна атмосфера и прекрасна музика, пресъздадени великолепно от професионалния екип, който стои зад проекта.



Самият Дворжак е истинска звезда в Чехия, а и в световен мащаб. Автор е на филмова музика към най-популярните заглавия в родната си страна, работил е по съвместни проекти с Ханс Цимер и Питър Гейбриъл. Музикантът е и сред основателите на най-известната чешка рок група Lucie.



VIVALDIANNO ще се проведе в Арена Армеец на 19 март. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и . Организатор на грандиозния концерт е Moko Solution. Актуална информация може да намерите на официалната страница на събитието: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - Официално събитие.