Водещата Ева Кикерезова, чието коронно предаване "Звезден прах" вървеше в ефира на BBT, излезе в отпуск за неизвестен период от време, пишат от lifestyle.bg.

Продукцията е свалена от програмната схема на женския канал. В коридорите на медията се коментира, че повод за неочаквания финал на "Звезден прах" е лют скандал разиграл се между Кикерезова и програмния директор на медията Драгомир Владов.

Същият преди време приключи кариерата като водеща на моделката Петя Велкова. Тя водеше "Така го правят жените", а след нея на мястото й седна гимнастичката Симона Пейчева.

Според запознати трансформациите, които се случват в медията не са случайни. Още от края на миналата година се говори, че телевизията е пред фалит. Твърде вероятно е BBT постепенно да се лишават от още кадри с цел намаляване на бюджета. В медиините среди обсъждат, че основния проблем на канала е ръководителя. "Няма как да искаш чалгаджия да прави качествена телевизия", коментират злите езици визирайки изявите на Драго Владов преди години в бившата музикална телевизия "Веселина".

Говори се също, че от телевизията са си тръгнали няколко редактора и репортери, а на останалите в екипа, работата се е утроила и при това за същите пари, които са взимали до момента.