Шеговитите скечове на „Аламинут” взеха да накъртват и заприличват все повече на алангле, вместо на печени майтапи. Предаването вече месеци наред губи аудитория, а рекламодателите губят търпение и интерес.

Общо взето „Аламинут” бавно започна да се превръща в „манджа с грозде” и скоро ще бъде свален от екран.

Покрай проблемите с предаването и ниския рейтинг, продуцентът Робин Кафалиев пък изпаднал в тежка депресия, пише Блиц. Иначе забавният актьор все по-често бил в лошо настроение и изпадал в творчески дупки, от които излизане нямало. Така предаването затъвало още повече.

Принос за кризата в „Аламинут” имало и напускането на атрактивните актриси – Милена Маркова-Маца и Невена Бозукова-Неве. Дамите се махнали от предаването именно заради емоционалната нестабилност на шефа си и неразбирателството помежду им.

Според последната клюка всичко това ще доведе до сваляне на „Аламинут” от екран. Положението било неспасяемо и дори съпругата на Робин, която е програмен директор на бТВ, не можела да оправи нещата. Нещо повече – според близки до Кафалиев, отношенията със съпругата му ставали все по-обтегнати.

Така проблемите в семейството още повече депресирали Робин.

Очевидно това ще е краят на „Аламинут”. В Интернет форумите се оказва, че повечето зрители са забравили, че такова предаване съществува. А това не се нрави на рекламодателите.