Николета Лозанова се срина! Предаването на плеймейтката се оказа пълен провал и втори сезон няма да има.

Рейтингът на „Поверително от NL“ се е сгромолясал още след третото издание и продуцентите не планират да продължават с мъчението.

Обещанието за жълти клюки и папарашки снимки се оказа не толкова скандално, колкото очакваха зрителите.

НиЛо предлага претоплена информация от жълтите сайтове през седмицата или нагласени папарашки снимки, най-интересните от които са как някоя звезда влиза в колата си.

За да излезе от ситуацията с гордо вдигната глава обаче, плеймейтката вече крояла пъклени планове.



Понеже не може да си позволи да бъде току-така свалена от ефир, Николета решила да забременее. Тази причина щяла да използва като оправдание пред зрителите, че нямало да може повече да води предаването си.

Неслучайно в социалната мрежа засипва Валери с мили думи и му се умилква, пише България Днес, цитира hotarena.net.

„Където и да сме, винаги ще сме един отбор - Божинови!“, „Happy Birthday, на най-прекрасния татко и съпруг! Благодарим ти от сърце, че си до нас и ни правиш безкрайно щастливи всеки ден, час и секунда! Докажи им, че само играеш с номер 10, но "0"-та е излишна, защото си номер 1.“, „Св. Валентин го усещам още по-личен, тъй като след бурята винаги изгрява слънце, а дъгата, която се е появила над нас е като палитрата от чувства, които изпитваме, по-силни от всякога - любов, страст, отдаденост, уважение, разбирателство,изпепеляваща нужда да сме заедно! Обичам те, Валери!“, разнежи се Николета.