Неприятна изненада очаква зрителите, чиито любим таблоид е „Поверително от NL”.

Предаването тази събота няма да фигурира в програмната схема на ТВ7, но от екипа му все още крият вестта.

Папарашкият продукт се хвали с висок рейтинг, но дори и той няма да е фактор този уикенд. Водещата Николета Лозанова и отборът й от професионалисти все още не изясняват причините.

Почитателите на плеймейтката се успокояват с това, че в събота предстои финалът на екстремното реалити шоу „Къртицата“. А както е ясно, може би за всички, Иван и Андрей се разпростират бейски в програмната схема с лайв излъчванията, пише в. „Всеки ден“, цитира HotArena.net.

Не бива да се изпуска фактът обаче, че това не е спъвало таблоида да се излъчва в по-късен час от обявения 22:30. През последните няколко седмици стартира към 23:00, та дори и по-късно.

И сега, ако решите, погледнете програмата на медията и сами ще се убедите, че „Поверително от NL”липсва. А за това са осведомени единствено водещата и екипът.

Феновете се надяват това да е изключение и че идната седмица любимото им скандално предаване ще се завърне на екран. Критиците на Николета пък най-вероятно пируват и се надяват това да е краят на телевизионерството й.