Неочаквани рокади се задават на нежния фронт в родния телевизионен ефир. "Море от любов" ще се изпари от ефира на бТВ, а Миглена Ангелова отново се появява "искрено и лично" по Нова тв.

Това са най-новите слухове, които бродят по коридорите на двете медии всяват смут сред телевизионерите. Зрителите най-вероятно ще се простят с мелодрамите на Наталия Симеонова в предаването й по бТВ. Формалната причина е, че договорът на "Море от любов" е изтекъл, а от бТВ искали да променят малко програмата, защото години наред предаването предлага едно и също, което отегчило зрителите.

Продуцентът Магърдич Халваджиян обаче не е притеснен от тази ситуация. "Водим преговори с телевизията, но не се знае дали ще ни удовлетворят условията им", коментира шефът на Наталия Симеонова и допълва, че за 9 години никой не успял да ги бие по рейтинг в събота. "А това, че не може да сме в бТВ, не означава, че няма да продължим в друга телевизия", казва Магърдич, цитира lifestyle.bg.

Докато положението на Наталия Симеонова е под въпрос, на екран триумфално се завръща друга "сърцеведка" - Миглена Ангелова. Тя обаче не се цели в мястото на блондинката от бТВ, а ще води ежедневно предаване по Нова тв. Миглена обаче все още пази в тайна своите тв мераци. Хора от медията издадоха, че са засичали водещата по коридорите, когато е ходила на преговори.