Женската рубрика в неделния маратон на "Станция Нова" - "Съпругите", ще бъде силно орязана или въобще ще отпадне.

Това се налагало заради тоталното изчерпване и почти нулев интерес от страна на телевизионната аудитория, водещ до убийствено нисък рейтинг през последните седмици, твърди в. "Всеки ден", като се позовава на свои източници в Нова телевизия

Двете водещи Евгения Калканджиева и Мая Савова изнемогвали в издирването на звездни събеседници, а мъките им стигнали дотам, че миналата неделя призовали от екрана ВИП персони да откликнат на молбата им.

"Понеже нямам никакви гости за другата неделя, молим ви сами да се обадите, ако искате да сте при нас. Важното е само да сте звезди, или поне да сте известни", казаха с нажалени погледи Мая и Жени.

Всичко това било последната капка в търпението на продуцентите им Иван Христов и Андрей Арнаудов, които решили наесен "Съпругите" да бъде силно променена рубрика, пишат от

Срещу женското шоу имало истински бунт и всички в телевизията негодували от излъчването на шоуто, което сваляло имиджа на останалите рубрики.

Всекидневникът твърди, че от предаването ще отпадне Жени Калканджиева, а продуцентите ще търсят нова партньорка на Мая Савова.