Поредната рокада в Би Ти Ви е налице.

Тихомълком преди няколко дни новото ръководство на телевизията е свалило предаването на Радост Драганова „Модерно", научи „Всеки ден".

С половин уста шефовете на телевизията са казали на хубавата водеща да не готви снимки за следващи броеве. Така те са й съобщили, че махат „Модерно" от ефира в съботния ден, без конкретни обяснения. Засега не се знае какво планират на негово място, нито дали водещата и екипът й ще останат в телевизията изобщо.

Новината, че модното шоу вече няма да се излъчва, дошла като гръм от ясно небе за Радост Драганова, която смятала, че въпреки промените столът й е сигурен и няма от какво да се притеснява. Макар водещата на елегантното шоу да е едно от емблематичните лица на Би Ти Ви, новият директор Павел Станчев не бил доволен от рейтинга на предаването, както и от прекомерния бюджет, който отивал за модните писъци в шоуто.

От ръководството дори не благоволили да разговарят лично очи в очи с водещата, а й се обадили по телефона, и то по време на записа на следващите броеве, за да й кажат да прати екипа си вкъщи. За успокоение на Радост обаче намекнали, че все пак може и да не се разделят с нея окончателно.

Предложението към нея и шоуто е да подготви реновирано предаване с нова концепция, която щели да разгледат след 3-4 месеца. Дотогава обаче пробивната юрисконсултка на Столичната община със сигурност ще е намерила друг вариант за себе си и екипа.

Междувременно преди ден стана ясно, че програмният директор на Би Ти Ви Апостол Пенчев също е освободен от длъжност. Цялото ръководство на телевизията е ново и очевидно е тръгнало да прави големи промени в телевизията.