Слави Трифонов вече 10 години заема централно място в седмичната програма на Би Ти Ви.

И въпреки, че в последно време Дългия измисли какви ли не щуротии, за да привлече зрители, рейтингът на шоумена стигна дъното, пишат колеги от клюки.нет, позовавайки се на информация от skandalnonet.blogspot

Каквото и да прави Трифонов, няма да си върне славата от началните години. Предаването му е банално, често просташко, а като за капак Трифонов не спира да се върти като вятърна мелница при смяна на властта.

Интелигентните хора със собствено мнение отдавна спряха да гледат шоуто и се смеят за жалките опити на Дългия да манипулира зрителите.

Според вътрешни хора в телевизията, Слави в най-скоро време ще бъде изритан. Рейтингът му е толкова зле, че дори обедните сапунки и турски сериали го изпреварват по гледаемост.

За ужас на Дългия, предаването му е едва на 15-та позиция в рейтинговата класация на Би Ти Ви. Из коридорите на телевизията вече се шепти, че никой от шефовете няма да търпи още дълго Дългия и изпадналото му шоу.

Повечето от зрителите на телевизията са съгласни Трифонов да бъде свален от ефир и на мястото на шоуто да се излъчва нещо по-интересно.

“Омръзна ми от този индивид, толкова е нагъл, обслужва интересите на мутрите в политиката само и си прибира парите. В момента, в който му видя физиономията, сменям канала!”, пишат интернет потребители.