Националната телевизия гласи радикални промени в уикенд блоковете си.

От програмата със сигурност отпада предаването "В неделя с...", което вървеше в последните три години, това научи "Стандарт" от създателя му Димитър Цонев. "Аз като автор на "В неделя с..." държа правата върху името и първоначалната му концепция.

Въпреки че от една година нямам договор с БНТ, правих третия сезон на шоуто с водещ Камен Воденичаров. Тази година обаче това, което искат БНТ, нямаше нищо общо с моята представа", коментира журналистът, който стартира от октомври новото си предаване "24/7" по bTV Action.

Той категорично заяви, че няма да участва в новото неделно предаване, а явно и старото не може да се реализира, след като правата са негови. "Най-вероятно новото предаване няма да носи името "В неделя с...", казва Цонев.

По непотвърдена информация националната телевизия гласи нов формат, който ще върви в ранния следобед, ще е разделен на три части с трима различни водещи. Подробности за проектите и предаванията през новия сезон по БНТ1 все още няма.

Ясно е само, че Мира Добрева се завръща в телевизията със собствено предаване, за което не разкрива подробности. Слухове връщат и Асен Григоров на "Сан Стефано".