Подготовката за сватбата на Мария и Християн Гущеров е пълна трагедия.

Бъдещите съпрузи са в ожесточен спор за това къде да се състои церемонията и тържеството след нея и до консенсус не стигат, узна HotArena.net.

Наскоро певицата сама се похвали в тв ефир, че най-сетне, след 3-годишно съжителство, Гущеров й е предложил брак. Появи се и предполагаема дата за милото тържество – 17 януари.

Чалга дивата, очаквано, пожелала да се омъжи в София, за да може венчавката да се превърне в светското събитие на година, пише „Уикенд“. И, разбира се, да бъде помпозно отразена в медиите, което ще огромен плюс – ще направи добра реклама на заелата се да съживява клубната си кариера певица.



Богаташът и най-вече семейството му, които избягват светлините на прожекторите, обаче настоявали за друго. Свекърът на Мария - Добромир Гущеров, който от години живее във Виена, предложил да е домакин на сватбата.

Бившият депутат от БСП нямал никакво желание най-личното тържество на сина му да се превръща в софийски панаир. Милионерът дори обещал да плати от своя джоб престоя на цялата свита гости от България, ако булката склони да пристане на сина му в австрийската столица.

Напълно възможно е в крайна сметка сватбата да бъде отложена за по-късна дата, тъй като засега няма изгледи страните в спора да постигнат единодушие, коментират запознати със ситуацията.