Медийно раздуханата сватба на Николай Иванов - Ники Шванца и Мая Илиева се оказа тотален кьорфишек.

Скандалната манипулация за таен брак между Шванца и вдовицата на Георги Илиев, сключен в Бразилия, бе опровергана пред Шоу от бащата на варненския плейбой - Радко Иванов-Радул, пише slava.bg. След като столичен седмичник излезе с "новината", че Шванца и Мая са се бракували, телефонът на Радко Иванов прегрял.

"Скъсаха се да ми звънят и да ме питат как е минала сватбата. Аз им викам: "Не знам. Не бях поканен", разказва през смях бизнесменът, който вече е привикнал с редовните спекулации по отношение на сина му и Мая Илиева.

Въпреки че гледа да приема на шега всички инсинуации в тази насока, леко се напрегнал, когато неговите хора тупнали пред него таблоида, на чиято челна страница греели синът му и вдовицата на Главния.

Той го грабнал и отишъл в един от баровете в центъра на Варна, където по това време бил Шванца.

"Показах му вестника и го питах на шега: "Как може да се ожениш и да не кажеш на баща си?! А той вика: "Ами че то - и аз не бях", смее се Радул на поредните абсурдни писания за сина му и наследницата на висаджийския бос.

Приближени на вече бившата светска двойка, които са отлично осведомени с всичко около Мая и Шванца, пък категорично заявиха, че не само, че сватбата е тотален медиен блъф, ами двамата не са заедно точно от година и половина.

"Да, това е така! Синът ми и Мая Илиева имат само приятелски отношения. За това престанете всички да пишете глупости!", потвърди информацията на вестника Радул, който е известен с нежеланието си да разговаря с журналисти.

Типично в негов стил той отсече, че няма какво повече да се коментира по темата и не пожела да назове какви са причините за раздялата.

Източници, близки до кръга на Радул, споделиха, че той отдавна е бесен на медиите, заради писанията по адрес на сина му и вдовицата на Главния.

"На Мая вече също й писна - то не бяха аборти, замесваха я с някакви футболисти... Сега пък и тайната сватба. Тя затова избяга в Доминикана, където има къща", разкри изключително близък човек на Илиева и Шванца.

По думите му фамозната дама имала намерение да остане в екзотичната държава поне до края на февруари. Тя самата остро реагирала на писанията за тайна сватба в Бразилия.

"Не знам откъде излизат подобни глупости. Явно просто някой си ги измисля. Най-странното в случая е, че са избрали точно Бразилия. Шванца и Мая са обиколили заедно половината свят, но точно в Бразилия никога не са ходили!", категоричен е източникът.

И обяснява, че самият той, както и Мая и Шванца, се чудели - откъде може да плъзне подобен слух.

"Мая има един кръг - на Фатик жена му, Габриела на Ники Близнака, и на Мето Илиенски вдовицата, но с нея вече по-рядко се виждат. Габриела в момента е бременна, на Фатик жената я няма тук... Просто няма какво да се чуе от Мая. Да не говорим, че даже с Шванца не се чуват вече", размишлява отлично осведоменият хроникьор.

По думите му вдовицата на покойния висаджия №1 и вечният плейбой от Варна се разделили тихо и кротко, като запазили добрите си отношения. Мая Илиева останала добра приятелка с родителите на бившия си, като и до ден-днешен е особено близка с майка му.

Мая и Шванца изкарали четири годни заедно, като по едно време нещата действително замирисали на сватба, тъй като родителите на двамата доста се сдушили, доверяват очевидци. Майката на Илиева и брат й често били на Златните при проекто-сватовете и слуховете бързо плъзнали. Имало даже съвместни екскурзии до Франция и Италия, двете майки се разходили заедно и до Белгия. Накрая обаче светската двойка ненадейно се разтурила, като причината за това и до днес остава неизвестна.

Снимки: Bulphoto