Футболистът на Арсенал (Лондон) Сол Кемпбъл се ожени в сърцето на едно градче, разположено в най-северната част на Англия. 35-годишният Кембъл се ожени за дългогодишната си приятелка - 29-годишната Фиона Барет.

Връзката им е от четири години. Кембъл и Барет избраха за сватбената церемония църквата "Сейнт Ендрюс" в Нортамбърленд, за да бъдат колкото се може по-далече от любопитните погледи и от папараците.

Фиона е внучка на сър Лоурънс Барет, милионер и един от най-големите строителни предприемачи във Великобритания. Фиона Барет се прочу със скандалите и обвиненията, които отправи към Виктория Бекъм по време на Мондиал 2006 в Германия.

Бившият капитан на английския национален отбор по футбол Сол Кемпбъл е 12-тото и най-малко дете на семейство Кембъл. На сватбата присъстваха и много футболисти - съотборници, както и колеги от английския национален отбор. Наздравици вдигнаха Ашли Коул, Дейвид Джеймс, Рио Фърдинанд и Мартин Кион.

Един интересен факт: Гостите на сватбата посрещнаха с и освирквания тостовете на Ашли Коул и Дейвид Джеймс и изразиха гласно своето недоволство от представянето на двамата английски национали - вратарят Дейвид Джеймс и левият защитник Ашли Коул, на Мондиал 2010.

източник: