Свекърът на Джена Атанас Стоев събра в дома си в Катуница голямото си семейство, колегите от оркестър "Канарите" и приятели от различни кътчета на страната на поредния си рожден ден.
Големият творец от Тракия е създател и ръководител на оркестър "Канарите", и автор на повече от 300 песни и инструментали в съкровищницата на българската народна музика.
Още от ранни зори Стоев приемаш сърдечни пожелания за здраве и нови успехи от почитатели от цялата страна и негови колеги.
Рожденият ден е празник, който Атанас Стоев по традиция отбелязва със специално тържество. На трапезата имаше ястия, приготвени лично от рожденика, а съпругата му Надя Стоева се погрижи за празничната торта.


Тази година рожденият ден бе още по-незабравим, защото за първи път заедно се събраха трима Атанасовци - Атанас Стоев-баща, Атанас Стоев-син и най-голямата радост в семейството осеммесечният Атанас Стоев-внук.
Към честитките за рожденика се включи и снаха му Джена. "Да минаваш през годините с разум и сила е изкуство, а моят свекър определено знае как да твори и да прави невероятна музика. Всеки докоснал се до него знае, че дава криле. Затова му пожелавам да бъде жив и здрав дълги години, защото всички имаме нужда от него и го обичаме", написа във "Фейсбук" Джена.