Скъпите промоции, видеа и реклами в пресата, които богатата фамилия на Гальо Вафлата й осигурявали, я вадили от калта, смята възрастната дама

Напоследък стана всеизвестно, че нещо в семейството на Галин и Галена здраво куца. Хората твърдят, че двамата не живеят под един покрив и певицата тъгувала по старопрестолните палати на съпруга си и по разкоша, който доскоро била възприемала като даденост. Други пък, контактували с нея, научавали, че двамата възнамерявали да скрепяват отношенията си някъде зад граница, на романтичен воаяж. Сега пък се чува и за още един проблем, който се е стоварил на главата на певицата. Той всъщност сигурно си е съществувал отдавна, но сега се е заговорило за него.

Става въпрос за това, че Галена била жестоко изпокарана със свекърва си. Дамата всъщност дърпала конците на съпруг и син и по този начин навлязла и в личното пространство на снаха си. Когато на свекървата й хрумнало да иска Галена да роди второ дете на сина й, тя не се поколебала да окаже натиск по въпроса.

Певицата имала неблагоразумието да изтъкне като причина за временния си отказ, необходимостта да си гледа кариерата. След това „свекървището” изплю камъчето, че ако не била богатата и пребогата фамилия на Галениния мъж да спонсорира тая кариера с всичко необходимо по рекламата и клиповете, то „и белите гарги нямало да знаят” за Галенчето. „Нашите пари те направиха певица. Още щеше да квичиш по кръчмите за 200 лева!”, грозно обиждала Гальовата майка, цитирана от „Шок”.