Разхождащата се по седмото небе от любов и щастие Кали може да тупне със страшна сила на земята.

Фолк звездата се бори със зъби и нокти срещу сериозна съпротива да стане законна съпруга на новия си приятел Владимир. Още по-голямата беда е, че опитите да бъде саботирана бъдещата им сватба идва от най-близката жена до ски учителя - родната му майка.

Преди седмици изпълнителката се сгоди за Влади, заради когото изостави няколкогодишния си живот на семейни начала с бизнесмена Антон Краус. Бившият на фолк певицата пък добре се постара да я злепостави публично с разкритието, че Кали е мачкала едновременно и неговите, и чуждите чаршафи.

Последната година преди да приключат отношенията си, Кали имала две семейства и прекарвала времето си с двамата си мъже.

*Владимир и Кали

Цялата тази опозоряваща звездата гюрултия направила неприятно впечатление на майката на 35-годишния ски инструктор Владимир. Въпреки лековатия си прякор - Владо Позьора, годеникът на Кали произхождал от уважавано и сплотено семейство, в което подобни житейски развръзки като тези около Кали са тема табу.

От години майката на Владимир, по професия педиатър, живеела зад граница, но това не й пречело от разстояние да опитва да диктува живота на сина си, а с него и този на Кали.

Възрастната жена не можела да се примири с факта, че наследникът й е обвързан с жена, която е успяла да раздели две деца от бащите им. Майката моралистка дори заплашила отрочето си, че ако с Кали стигнат до подпис, няма да се появи на сватбата им.

Припомняме, че Кали има син от Антон Краус на име Марк, както и по-голям син Георги, който е от предишна връзка на певицата.

*Владимир (в ляво) и Кали