Тази вечер Съквартирантите ще определят кой е най-достоен и кой най-недостоен за победата, а един от тях ще се раздели с шоуто завинаги още довечера. Най-търсените звезди ще се сблъскат с мнението на зрителите, а Динко ще потърси истината за Джино от първо лице.

До финала на Big Brother: Most Wanted остават само няколко дни. Още в понеделник, 11 декември, зрителите ще изберат победителя в този цветен и изключителен сезон, а тази вечер ще станем свидетели на последните номинации в Къщата. Те ще се проведат по регламента плюс и минус и всеки от Съквартирантите ще посочи най-достойния и най-недостойния за победата сред тях. Звездите, събрали най-голям отрицателен вот, ще се борят за одобрението на зрителите, а един от тях ще се раздели с шоуто завинаги още довечера.

След почти месец, прекаран в изолация, Съквартирантите ще се сблъскат с мнението на зрителите. Те ще участват в специалната коледна игра „Не се сърди, Съквартирантче“ и ще трябва да познават по адрес на кого са различни коментари от Facebook страницата на предаването. Дали коментарите ще бъдат негативни или положителни зависи от полето, на което ще попаднат след хвърляне на зар, а дали ще има обидени или пък щастливи Съквартиранти от чутото по техен адрес, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Още с влизането си в шоуто, Динко отправи тежки обвинения по адрес на Джино. Ямболията заяви, че Джино не е кавалерът, за който се представя и има да връща голяма сума пари на бившата си жена. Тази вечер Господин ще разкаже историята и на останалите Съквартиранти, а по-късно ще влезе в пряк сблъсък с Джино, който отрича всички тези обвинения. В търсене на истината, на Динко ще бъде предоставена възможност да получи отговор от първо лице, а какво ще се случи и ще се окажат ли твърденията по адрес на Бианкалана клевета, предстои да разберем.