Светла Иванова, която от години реализира с Пайнер" своите музикални албуми и песни, в момента подготвя ново CD с дуети.

Поп изпълнителката споделя кои са дуетните ѝ половинки за предстоящия албум и заявява, че не би направила колаборация с попфолк изпълнител, освен с една певица.

"В албума ще включа дуетите ми с Орлин Павлов, два с Дамян Попов, с Румънеца и Енчев, както и с беквокалиста ми Петър Бонев. Надявам се да направим заедно една от любимите ми песни на Момчил Колев, както и с Николай Урумов. Не бих направила дует с попфолк изпълнител, защото едва ли вкусовете ни ще се припокрият, но нищо не се знае. Единствената изпълнителка, с която можем да да пишем обща песен, е Деси Слава, но най-важна е песента. Тя подсказва с кого е най-добре да бъде изпята" - казва тя пред "Труд".

По повод съвместните парчета с чуждестранни звезди, които все повече наши изпълнители успяват да реализират, Светла Иванова заявява:

"В момента срещу определена сума, според това колко е популярен изпълнителят, можеш да направиш дует почти с всеки. Живеем в такова време, че повечето певци не биха отказали добър хонорар, за да запишат някой и друг вокал с изпълнител от България без други ангажименти. Не виждам смисъл в това. Никога самоцелно не съм искала да направя дует с някого, та дори и да е любимият ми певец от детството".



Много изпълнители у нас залагат на подобни ходове, за да предизвикат интерес към себе си.

"Отдавна реших, че кариерата няма да е на първо място в живота ми. Много обичам музиката, правя всяка песен с чувство и влагам всичко от себе си, но никога не съм била човек, който иска да се съревновава, да се явява на конкурси, кастинги, да носи титли, корони и статуетки. Изкуството спира, когато започне славата и се опиташ да я задържиш на всяка цена. Успехът, харесването са друго нещо. Те не могат да бъде планирани. Няма друга рецепта за тях, освен труд, и то от сърце. Единственото, за което бих се борила със зъби и нокти, е семейството ми. Понякога на човек му свършва животът, преди да разбере кое е по-важно за него" - споделя Иванова, пише signal.bg.