Позабравената певица Светла Иванова сподели шокираща лична тайна в предаването „На кафе”. Тя успяла да прегърне биологичната си майка след 25 години търсене в края на миналата година. Истинската й родителка я изоставила, защото забременяла още като ученичка от свой преподавател по музика. Самата Иванова пък разбрала доста неочаквано, че е осиновена. Нейна съученичка, която тя преди смятала за приятелка, я сюрпризирала с новината, че не е дете на родителите си.

Изпълнителката на „Любов и кафе”не посмяла да сподели с тях, а потърсила съвет при баба си. Тя потвърдила новината и Светла решила да намери истинската си майка - Елена. Четвърт век й отнел процеса, който започнал в Стара Загора, където брюнетката е родена. Оказало се, че и майка й също я издирва и така най-сетне двете се прегърнали. Днес осиновителите на 40-годишната Светла са вече мъртви, но тя им е много благодарна за грижите. 

Днес Светла  също е щастлива майка, има два успешни музикални албума (C’est La Vie и Любов и кафе), три книги („Вихра и водка“, „Светът в краката й“ и „Забранено 18“) и четири диска с йога (за бъдещи майки, за възстановяване, за родители и деца и йога у дома).