Певицата, която освен на музиката от години е отдадена и на йогата, изнесе открит урок на открито в парк “Розариум” в Казанлък.

Много деца и възрастни се събраха, за да практикуват различни асани, заедно със своята съгражданка, защото както повечето знаят Светла Иванова е родена именно в града на розите. Припомняме Ви, че певицата издаде и специална програма йога за родители и деца, която представи със своите наследници – Виктор и Стела.

В парк “Розариум” Светла Иванова показа на малчуганите по интересен за тях начин упражнения от йогата, след което подари на всяко дете по едно плюшено мече.



“Йога работи много за засилването на имунната система при децата. Най-важното е, че йога не е състезание и децата не се притесняват. Йогата учи и децата да бъдат по-балансирани и да не бъдат агресивни”,сподели Светла Иванова пред kazanlak.com

В интервюто тя разкри още, че в момента записва нов албум.

“Този албум е предназначен за отпускане и релаксиране. По реализирането на проекта работя с Момчил Колев и сина му. Надявам се до края на годината албума да е готов. Текстовете пиша аз и съм се отдала изцяло на това”.

Източник: Planeta.tv, снимки: Kazanluk.com