В разгара на лятото Светла Иванова пуска нова песен - “Корабокрушенец” от албума й “Любов и кафе”. Музиката е на Рене Ранев, аранжиментът на Георги Станев от “Гравити Ко”, а текстът - на Ивайло Вълчев от “Шоуто на Слави”.

След този самостоятелен сингъл певицата започва работа по нов албум с дуети. В него ще включи предимно балади с нейни колеги. До тук през годините дуетните й половинки бяха Орлин Павлов (”Сладка отрова”), Дамян Попов (”Двамата с теб”) и Ръмънеца и Енчев (”Нас двамата”), пише planeta.tv.

Светла има и дует с Тодор Колев. Песента се казва “Je t’aime” и беше записана специално за снимките към филма на режисьора Иван Ничев “Невероятните приключения на един Арлекин”, който отново бе излъчен тези дни в ефира. Във филма Светла влезе в ролята на поп фолк изпълнителка, а Тодор Колев беше нейният чичо.

С кого още има общи проекти, за приятелството й с Момчил Колев и Лили Иванова, която преди години уважи промоцията на албума й “C’est la vie” и с коя нейна колежка от фирма “Пайнер” би направила общ проект четете в съботния брой на в-к “Труд”.